M is een smeltkroes van mensen, bedrijven en diensten met media in hun dna

‘Media-minded’, met een mooi woord

Samen vormen we het kloppende hart van de nieuwe mediawereld. In het mediagebouw werken regisseurs, redacteurs, engineers, designers, producers en schrijvers samen aan bijzondere verhalen. Wij faciliteren dit met state of the art studio’s, kantoorruimte, restaurants en werkplekken. Door mee te denken met onze collega’s, huurders en bezoekers, leveren we maatwerk en ontwikkelen we samen nieuwe inspirerende manieren om media te maken. En dat doen we graag ook met jou.

Video teaser poster

Hoe het begon

M is een initiatief van Stichting AKN (AVRO, KRO & NCRV)

De stichting, die sinds 2000 in het karakteristieke gebouw is gevestigd, wil mediamakers met verschillende achtergronden samenbrengen in een vernieuwende omgeving, om zo nieuwe verbindingen en vormen van media te stimuleren. Het idee voor de Homebase of the media-minded was geboren. In juni 2018 opende M officieel haar deuren.

De letter M

Een dynamische vorm

De merknaam M is geïnspireerd op het ontwerp van het gebouw – er ligt een grote M-vormige geluidsgolf op het dak-, de historie en de verbindende factor: media. Met één krachtige letter vertelt het Mediagebouw haar verhaal.

Duurzaamheid

Werken aan de toekomst

M werkt hard aan haar duurzaamheid. Het energiezuinige gebouw (label B) is met 100% Nederlandse windenergie, meatless monday en de transitie naar volledige led-verlichting koploper in Hilversum. Met deze en andere initiatieven zorgt M voor een positieve bijdrage aan de energietransitie. Daarnaast is M ook partner van Media Groen, een project met betrokken media organisaties op en rondom het Mediapark die de voor Hilversum zeer belangrijke broadcast- en media industrie op ecologisch, economisch en sociaal terrein van binnenuit willen verduurzamen. Dit om de stad, haar industrie en haar omgeving blijvend te laten bloeien.

Vacature

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Contactgegevens

Kantoorruimte of vergaderzalen huren, Algemene vragen, PR & Communicatie

Heeft u vragen over de huurmogelijkheden van een kantoorruimte, eventruimte of vergaderzalen? Algemene vragen of over PR & Communicatie? Neem dan contact met ons op via tel: 035 671 4550.

Studio huren

Heeft u vragen over de huurmogelijkheden van een televisiestudio?
Neem dan contact op met afdeling Studiobeheer via tel: 035 671 4550.

Wie zitten er allemaal?

Bekijk alle bewoners