M is een smeltkroes van mensen, bedrijven en diensten met media in hun dna

‘Media-minded’, met een mooi woord

Samen vormen we het kloppende hart van de nieuwe mediawereld. In het mediagebouw werken regisseurs, redacteurs, engineers, designers, producers en schrijvers samen aan bijzondere verhalen. Wij faciliteren dit met state of the art studio’s, kantoorruimte, restaurants en werkplekken. Door mee te denken met onze collega’s, huurders en bezoekers, leveren we maatwerk en ontwikkelen we samen nieuwe inspirerende manieren om media te maken. En dat doen we graag ook met jou.

Video teaser poster

Hoe het begon

M is een initiatief van Stichting AKN (AVRO, KRO & NCRV)

De stichting, die sinds 2000 in het karakteristieke gebouw is gevestigd, wil mediamakers met verschillende achtergronden samenbrengen in een vernieuwende omgeving, om zo nieuwe verbindingen en vormen van media te stimuleren. Het idee voor de Homebase of the media-minded was geboren. In juni 2018 opende M officieel haar deuren.

De letter M

Een dynamische vorm

De merknaam M is geïnspireerd op het ontwerp van het gebouw – er ligt een grote M-vormige geluidsgolf op het dak-, de historie en de verbindende factor: media. Met één krachtige letter vertelt het Mediagebouw haar verhaal.

Duurzaamheid

Werken aan de toekomst

M werkt hard aan haar duurzaamheid. Het energiezuinige gebouw (label B) is met 100% Nederlandse windenergie, meatless monday en de transitie naar volledige led-verlichting koploper in Hilversum. Met deze en andere initiatieven zorgt M voor een positieve bijdrage aan de energietransitie. Daarnaast is M ook partner van Media Groen, een project met betrokken media organisaties op en rondom het Mediapark die de voor Hilversum zeer belangrijke broadcast- en media industrie op ecologisch, economisch en sociaal terrein van binnenuit willen verduurzamen. Dit om de stad, haar industrie en haar omgeving blijvend te laten bloeien.

Vacature

Hoofd Gebouwbeheer

Het Hoofd Gebouwbeheer is technisch aangelegd en onderlegd en gaat met zijn of haar team van drie medewerkers, waar je functioneel leiding aan geeft, de komende jaren werken aan verduurzaming, planmatig (MJOP) en dagelijks onderhoud.

Een belangrijke rol waar de komende jaren grote investeringen en aanbestedingen mee gemoeid zijn. Installaties moeten vervangen worden en verduurzaming wordt verder doorgevoerd.

Je bent verantwoordelijk voor alle 1e lijn issues in het gebouw en de samenwerking met meer dan 60 partijen om te zorgen dat alles altijd werkt. Je zorgt voor innovatie en duurzaamheid en bent financieel goed onderlegd. Een mooie rol in de dynamische omgeving van media en studio’s waar de techniek het altijd moet doen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. We zoeken een slimme man of vrouw met visie en realiseerkracht die bijdraagt aan dit mooie huis.

PROFIEL | TECHNIEK EN FINANCIËN, HAND IN HAND

Samenwerken, leidinggeven, analyseren en realiseren zijn belangrijke competenties voor deze rol. Het betreft een zelfstandige rol waarbij je gevoel hebt voor urgentie en het belang van bepaalde issues. De basis van samenwerken is vertrouwen. Techniek en financiën gaan hand in hand in deze rol. HBO niveau, woonachtig binnen een straal van 25 minuten
van Hilversum, flexibele inzet (in verband met eventuele calamiteiten) en stressbestendig. Je geeft de dagelijkse werkinstructie, zorgt voor onderhoud van elektrotechnische, (werktuig)bouwkundige installaties. Je signaleert knelpunten aan gebouw, terrein en / of installaties en zorgt voor verbeteringen. Je zorgt voor naleving van wet- en regelgeving en protocollen met betrekking tot installaties en stelt (en organiseert) de MJOP inclusief begroting op. Je leidt projecten van omvang en bent verantwoordelijk voor alle contracten en contractpartners. Je bent thuis in duurzaamheid en vertaalt gebruikerswensen naar producten en diensten. Je werkt nauw samen met facility services en de controller, je rapporteert aan de managing director.

AANBOD | EEN PRACHTIGE ROL IN DE DYNAMISCHE OMGEVING VAN DE MEDIA!
Een prachtige rol in de dynamische omgeving van de media! Inschaling in de CAO voor Omroeppersoneel, een prima pakket met voorwaarden, telefoon, laptop en afhankelijk van werkervaring, schaal G / H met decemberuitkering. Je werkt vier maal negen.

PROCEDURE | REAGEREN TOT EN MET ZONDAG 9 MEI AANSTAANDE

De begeleiding van de werving- en selectieprocedure is in handen van K+V. De procedure start in Veenendaal – of online – met een kennismaking naar aanleiding van je kandidatuur. Hierna volgen, bij geschiktheid, twee rondes in Hilversum en een afrondend gesprek. Je kunt via K+V reageren tot en met zondag 9 mei aanstaande.

GEÏNTERESSEERD | BEN JIJ DE PERSOON DIE WIJ ZOEKEN?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd voor deze rol?
Dan zien wij graag zo snel mogelijk – uiterlijk zondag 9 mei – jouw reactie tegemoet. Dat kan door je cv en motivatiebrief te
uploaden via onderstaande link.

Inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je bij de reactie vermelden. Deze vacature is in behandeling bij Roel Roelfzema, partner, 06 438 73 326. Natuurlijk is Roel bereikbaar voor nadere informatie.

Let op! Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de reactietermijn eerder sluiten, reageer daarom snel!
Kandidaten die worden uitgenodigd wordt gevraagd een online persoonlijk profielmeting te maken.

Direct solliciteren klik hier

Contactgegevens

Kantoorruimte of vergaderzalen huren, Algemene vragen, PR & Communicatie

Heeft u vragen over de huurmogelijkheden van een kantoorruimte of vergaderzalen, Algemene vragen of over PR & Communicatie? Neem dan contact met ons op via tel: 035 671 4550.

Studio huren

Heeft u vragen over de huurmogelijkheden van een televisiestudio?
Neem dan contact op met afdeling Studiobeheer via tel: 035 671 4550.

Wie zitten er allemaal?

Bekijk alle bewoners