M is een smeltkroes van mensen, bedrijven en diensten met media in hun dna

‘Media-minded’, met een mooi woord

Samen vormen we het kloppende hart van de nieuwe mediawereld. In het mediagebouw werken regisseurs, redacteurs, engineers, designers, producers en schrijvers samen aan bijzondere verhalen. Wij faciliteren dit met state of the art studio’s, kantoorruimte, restaurants en werkplekken. Door mee te denken met onze collega’s, huurders en bezoekers, leveren we maatwerk en ontwikkelen we samen nieuwe inspirerende manieren om media te maken. En dat doen we graag ook met jou.

Video teaser poster

Hoe het begon

M is een initiatief van Stichting AKN (AVRO, KRO & NCRV)

De stichting, die sinds 2000 in het karakteristieke gebouw is gevestigd, wil mediamakers met verschillende achtergronden samenbrengen in een vernieuwende omgeving, om zo nieuwe verbindingen en vormen van media te stimuleren. Het idee voor de Homebase of the media-minded was geboren. In juni 2018 opende M officieel haar deuren.

De letter M

Een dynamische vorm

De merknaam M is geïnspireerd op het ontwerp van het gebouw – er ligt een grote M-vormige geluidsgolf op het dak-, de historie en de verbindende factor: media. Met één krachtige letter vertelt het Mediagebouw haar verhaal.

Duurzaamheid

Werken aan de toekomst

M werkt hard aan haar duurzaamheid. Het energiezuinige gebouw (label B) is met 100% Nederlandse windenergie, meatless monday en de transitie naar volledige led-verlichting koploper in Hilversum. Met deze en andere initiatieven zorgt M voor een positieve bijdrage aan de energietransitie. Daarnaast is M ook partner van Media Groen, een project met betrokken media organisaties op en rondom het Mediapark die de voor Hilversum zeer belangrijke broadcast- en media industrie op ecologisch, economisch en sociaal terrein van binnenuit willen verduurzamen. Dit om de stad, haar industrie en haar omgeving blijvend te laten bloeien.

Werken in M

Vacature Coördinator Front of House


WIJ ZIJN M.
De thuisbasis van een smeltkroes van mensen, bedrijven en diensten met media in hun DNA. ‘Media-minded’, met een mooi woord. Samen vormen we het kloppende hart van de mediawereld.

In het Mediagebouw werken regisseurs, redacteurs, engineers, designers, producers en schrijvers samen aan bijzondere verhalen. In radio- en televisieproducties, games, en YouTube. Wij faciliteren dit met state of the art studio’s, kantoorruimten, restaurants en werkplekken.

Door mee te denken met onze collega’s, huurders en bezoekers, leveren we maatwerk en ontwikkelen we samen nieuwe, inspirerende manieren om media te maken. En dat doen we graag ook met jou.

DE FUNCTIE
In deze veelzijdige functie..

  • ben je verantwoordelijk voor de hospitalitydesk en inroostering van medewerkers;
  • stuur je de medewerkers - 3 vast en 1 oproep - aan;
  • ben je meewerkend bij de hospitalitydesk;
  • onderhoud je contacten met de bedrijfshoreca inzake catering en restauratieve voorzieningen;
  • organiseer je evenementen of ondersteunt de huurder/ gebruikers in het gebouw hiermee;
  • heb je overleg met de tv producties/redacties ten behoeve van de catering en ontvangst van gasten in de TV-studio’s;
  • onderhoud je contact met de buurt/buren over activiteiten in en rond het gebouw;
  • werk je nauw samen met de coördinator gebouwbeheer, de coördinator facility services en TV-studiobeheer;
  • begeleid je evenementen overdag en in de avond.

WIE WIJ ZOEKEN
Wij zoeken een organisatietalent met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Hogere Hotelschool. Daarnaast heb je 5 jaar werkervaring in deze branche. Je kunt uitstekend evenementen organiseren, je bent een servicegerichte, representatieve teamplayer met oog voor detail en excellente service.Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

WIJ BIEDEN
Een zelfstandige en veelzijdige functie, met de mogelijkheid jezelf te ontplooien. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig gebouw, dat is gericht op samenwerking en inspiratie. En natuurlijk een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (schaal F van de cao voor de omroep) waar we je graag meer over vertellen. M. Homebase of the media-minded is een merk van de stichting AKN.

Solliciteer hier

Contactgegevens

Kantoorruimte of vergaderzalen huren, Algemene vragen, PR & Communicatie

Heeft u vragen over de huurmogelijkheden van een kantoorruimte of vergaderzalen, Algemene vragen of over PR & Communicatie? Neem dan contact met ons op via tel: 035 671 4550.

Studio huren

Heeft u vragen over de huurmogelijkheden van een studio?
Neem dan contact op met afdeling Studiobeheer via tel: 035 671 4817.

Wie zitten er allemaal?

Bekijk alle bewoners