Kom je een uitzending bijwonen of heb je een afspraak in het gebouw?

Hieronder vind je alle informatie om je bezoek te regelen

In M worden onder andere Zapplive, Opsporing Verzocht en Radar opgenomen. Ook kun je vanaf onze tribune live meekijken met TV en radio uitzendingen.

Faciliteiten

Doe alsof je thuis bent

Kantoorruimte huren, een evenement organiseren; het kan allemaal. We nodigen je van harte uit om langs te komen in ons café of om een vergaderzaal te huren voor een afspraak of meeting. Laat ons weten wat je wensen zijn, wij denken graag met je mee.

Café
Restaurant
Lounge

M-Café

Het M-Café is van maandag t/m vrijdag geopend voor een heerlijk kopje koffie, ontbijt of lunch. Je vindt het café gelijk bij binnenkomst van het M-Mediagebouw.

Praktische info

Adres

’s Gravelandseweg 80
1217 EW Hilversum

Bekijk in Google Maps

De route naar M

M is goed bereikbaar met OV en eigen vervoer. Het gebouw ligt op ongeveer 10 minuten van de A27. Van en naar de stations Hilversum en Bussum rijden bus 105 en 106. Bekijk hieronder de adresgegevens en plan je route in Google Maps.

Parkeren

Onder het mediagebouw ligt een parkeergarage met 366 plekken en een fietsenstalling. Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s en fietsen. Heeft u een afspraak in M? Zorg altijd dat u bent aangemeld bij de receptie om te parkeren.

Toegankelijkheid

De verschillende gebouwen van M zijn over het algemeen goed toegankelijk, net als de toiletten, liften en entrees. Daarnaast is M ook toegankelijk in de zin van gastvrijheid. We verwelkomen je graag bij ons thuis.

Agenda

Wie zitten er allemaal?

Bekijk alle bewoners