Een uitzending bijwonen

Ervaar de magie van dichtbij

In M worden onder andere Opsporing Verzocht, De Slimste Mens en Radar opgenomen. Ook kun je vanaf de tribune regelmatig live meekijken met uitzendingen of genieten van een evenement. Hieronder vind je alles om je bezoek te regelen. Als je je als publiek wilt aanmelden bij de Slimste Mens kun je kijken op hun website. Daar wordt het gemeld als het weer mogelijk is je aan te melden voor het volgende seizoen. Website KRO-NCRV De Slimste Mens

Aankomende events

Parkeren en toegankelijkheid

Plan je bezoek

Heb je een afspraak in M? Zorg dan dat je vooraf bent aangemeld bij de receptie om te parkeren. Onder M-Mediagebouw vind je de parkeergarage en fietsenstalling, waar je je auto of fiets ook elektrisch kunt opladen.

Als je niet met de fiets kunt komen, is M ook prima bereikbaar vanaf de A27 en met het OV. Bus 105 en 106 rijden van en naar stations Hilversum en Bussum.

M-Mediagebouw is voor iedereen goed toegankelijk. Onze toiletten, liften en entrees zijn ingericht op minder validen en rolstoelgebruikers. Als er dingen zijn waarmee we je bezoek zo prettig mogelijk kunnen maken, neem dan gerust contact met ons via telefoonnummer: 035 671 4550.

Google Maps
Wie zitten er allemaal?

Wie zitten er allemaal?

Bekijk alle bewoners