Wij verwelkomen NH Media


Na haar transformatie is het voormalige AKN-gebouw uitgegroeid tot het toonaangevende M-mediagebouw. Sinds 2018 hebben aansprekende mediabedrijven, zoals Universal Music Group, Universal Music BV, NL-ziet, Cape Rock en tal van kleinere communicatiebedrijven gekozen om zich te vestigen in M-mediagebouw. Dit naast de al aanwezige organisaties zoals KRO-NCRV en Bindinc.

Nu verwelkomt M-mediagebouw ook NH-media, dat in 2022 haar intrek zal nemen. Met de komst van NH Media is het gebouw, dat in 2013 door de AVRO werd verlaten, weer volledig bezet.

Over M-mediagebouw
M-mediagebouw geeft niet alleen een impuls aan Hilversum door de komst van meer dan 300 arbeidsplaatsen, maar is ook actief op andere terreinen. Zo werkt M-mediagebouw samen met de Raadhuisconcerten en Museum Hilversum. In samenwerking met Omgevingseducatie Gooi en Vecht ontvangt M-mediagebouw in haar Tiny Forrest basisschoolleerlingen voor natuurlessen.

Over NH Media
NH Media is hét regionale publieke mediabedrijf van Noord-Holland. Wij informeren, inspireren en verbinden. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: oprecht, trots en betrokken. NH Nieuws is de belangrijkste nieuwsbron voor Noord-Holland. We zijn een innovatief mediabedrijf met gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor apps, websites, social media, radio en tv